Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15328
|
Название: | Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Радько, Руслана О. Пікалов, Олександр Д. |
Ключевые слова: | система безпечності виробництво контрольні і критичні точки небезпечні фактори |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Тюрікова І. С., Радько Р. О., Пікалов О. Д. Аналіз небезпечних факторів для виробництва напою газованого безалкогольного // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Полтава, ПДАУ, 2024. С. 122-124. |
Описание: | Ідентифікація небезпек за технологічними процесами виробництва напою показала, що процедурами запобіжних дій можуть бути міжнародні практики GMP/GHP (Дезінфікування), GMP/GHP (Виробничі приміщення, обладнання), GMP/GHP (Персонал), GMP/GHP (Протоколи) |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15328 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|