Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15329
|
Название: | Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000 |
Авторы: | Тюрікова, Інна Станіславівна Балась, Анастасія Іванівна Мих, Володимир С. |
Ключевые слова: | стандарт ISO 22000 система НАССР концепція НАССР |
Дата публикации: | 2024 |
Издатель: | Полтавський державний аграрний університет |
Библиографическое описание: | Тюрікова, І. С., Балась А. І., Мих В. С. Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000 // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (24 грудня 2024 р.). Полтава: ПДАУ, 2024. С. 273-275. |
Описание: | Управління ризиками за допомогою концепції НАССР – найбільш ефективний інструмент СУБХП. Система НАССР – один із ключових елементів міжнародного стандарту ISO 22000. Вона може бути впроваджена в рамках системи менеджменту якості, яка побудована за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001. Міжнародний стандарт ISO 22000 може застосовуватися незалежно від інших стандартів на системи менеджменту, що є безперечною його перевагою. Його впровадження дозволить підвищити конкурентоздатність вітчизняних продуктів та сприятиме виходу виробників на закордонні ринки |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15329 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|