Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15329

Название: Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000
Авторы: Тюрікова, Інна Станіславівна
Балась, Анастасія Іванівна
Мих, Володимир С.
Ключевые слова: стандарт ISO 22000
система НАССР
концепція НАССР
Дата публикации: 2024
Издатель: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Тюрікова, І. С., Балась А. І., Мих В. С. Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000 // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (24 грудня 2024 р.). Полтава: ПДАУ, 2024. С. 273-275.
Описание: Управління ризиками за допомогою концепції НАССР – найбільш ефективний інструмент СУБХП. Система НАССР – один із ключових елементів міжнародного стандарту ISO 22000. Вона може бути впроваджена в рамках системи менеджменту якості, яка побудована за вимогами міжнародного стандарту ISO 9001. Міжнародний стандарт ISO 22000 може застосовуватися незалежно від інших стандартів на системи менеджменту, що є безперечною його перевагою. Його впровадження дозволить підвищити конкурентоздатність вітчизняних продуктів та сприятиме виходу виробників на закордонні ринки
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15329
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ЗБІРНИК мат.конф. ХТ 24.12.24 Мих.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь