Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15331
|
Название: | Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР |
Авторы: | Ткаченко, Аліна Сергіївна Тюрікова, Інна Станіславівна Решетіловська, Діана В. |
Ключевые слова: | система безпечності технологія сік небезпечні чинники |
Дата публикации: | 2024 |
Библиографическое описание: | Ткаченко А. С., Тюрікова І. С., Решетиловська Д. В. Вимоги до безпечності сливового соку у контексті системи НАССР // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : матеріали ХІІ-ої Міжнародної наук.-практ. конф. : (Львів, 05 грудня 2024 року). Львів : Видавництво «Растр-7», 2024. − С. 60−63. |
Аннотация: | Об’єктом дослідження є сливовий сік з м’якоттю. Для визначення небезпечних факторів його виробництва першим чином розроблена принципова блок-схема виробництва |
Описание: | Оператору ринку харчових продуктів необхідно розробити програми-передумови таким чином, щоб забезпечити процедури приймання та зберігання сировини з дотриманням вимог безпечності. Також необхідно детально дотримуватися процедур миття та дезінфекції, щоб не допустити міграцію хімічних речовин з мийних засобів у харчовий продукт. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15331 |
ISBN: | 978-617-8537-26-5 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|