Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15335

Название: Розроблення технології безлактозних десертів драглеподібної структури
Авторы: Горобець, Олександра Михайлівна
Карась, Денис Сергійович
Малтабар, Марія Денисівна
Ключевые слова: безлактозні десерти
Дата публикации: 2025
Издатель: European open science space
Библиографическое описание: Горобець О. М., Карась Д. С., Малтабар М. Д. Розроблення технології безлактозних десертів драглеподібної структури // Scientific Research: Modern Innovations and Future Perspectives: Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference (February 24–26, 2025, Montreal, Canada). – Montreal: European Open Science Space, 2025. – Issue 24. – P. 87–89.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15335
ISBN: 979-8-89704-956-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Горобець Карась.pdf509,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь