Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15336

Название: Удосконалення технології бісквітних виробів з борошном сої
Авторы: Горобець, Олександра Михайлівна
Митько, Світлана Юрївна
Ключевые слова: соя
борошно
бісквіт
Дата публикации: 2025
Издатель: European open science space
Библиографическое описание: Горобець О. М., Митько С. Ю. Удосконалення технології бісквітних виробів з борошном сої // Scientific Research: Modern Innovations and Future Perspectives: Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference (February 24–26, 2025, Montreal, Canada). – Montreal: European Open Science Space, 2025. – Issue 24. – P. 89-91.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15336
ISBN: 979-8-89704-956-1
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Горобець Митько.pdf429,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь