Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15336
|
Название: | Удосконалення технології бісквітних виробів з борошном сої |
Авторы: | Горобець, Олександра Михайлівна Митько, Світлана Юрївна |
Ключевые слова: | соя борошно бісквіт |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | European open science space |
Библиографическое описание: | Горобець О. М., Митько С. Ю. Удосконалення технології бісквітних виробів з борошном сої // Scientific Research: Modern Innovations and Future Perspectives: Proceedings of the 3rd International Scientific and Practical Conference (February 24–26, 2025, Montreal, Canada). – Montreal: European Open Science Space, 2025. – Issue 24. – P. 89-91. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15336 |
ISBN: | 979-8-89704-956-1 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|