Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15343
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Козельщинської територіальної громади Полтавської області |
Авторы: | Незямова, Олена Валентинівна |
Ключевые слова: | консерви проект перець солодкий морква гарнірна |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Незямова, О. В. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва овочевих консервів на території Козельщинської територіальної громади Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Олена Валентинівна Незямова. - Полтава, 2025. - 71 с. |
Аннотация: | Метою даної кваліфікаційної роботи є проєктування технологічних ліній з виробництва овочевих консервів у скляній тарі типу ІІІ-82-1000 з потужністю 25 тис. умовних банок за зміну. Зокрема, розглядається:
1. Технологічна лінія з виготовлення натуральних консервів «Перець солодкий»;
2. Технологічна лінія з виробництва консервів «Морква гарнірна».
Реалізація такого проєкту дозволить не лише розширити асортимент овочевої продукції на ринку, а й сприятиме зменшенню післязбиральних втрат, підвищенню рентабельності підприємства, удосконаленню технологічного процесу, а також підвищенню доступності якісного харчування для населення впродовж усього року. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15343 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|