Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15345
|
Название: | Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області |
Авторы: | Кіндратенко, Юлія Іванівна |
Ключевые слова: | фруктові консерви проект повидло грушеве фруктовий соус з кісточкових |
Дата публикации: | 2025 |
Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
Библиографическое описание: | Кіндратенко, Ю. І. Проєкт будівництва переробного підприємства з виробництва фруктових консервів на території Лубенської територіальної громади Полтавської області: кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Іванівна Кіндратенко. - Полтава, 2025. - 68 с. |
Аннотация: | Фруктові консерви традиційно займають провідне місце у виробничій структурі консервної промисловості України. У рамках даної кваліфікаційної роботи розроблено проєкт цеху з виробництва консервів, оснащеного двома сучасними технологічними лініями:
• Лінія з виробництва консервів «Повидло грушеве» потужністю 18 тонн на зміну, з фасуванням продукції у склобанки типу ІІІ-82-650.
• Лінія з виробництва консервів «Фруктовий соус з кісточкових» такої ж потужності — 18 тонн на зміну. Фасування передбачається у склобанки типів ІІІ-82-650 та ІІІ-82-500.
Проєктування виробничого цеху виконано з урахуванням чинної нормативно-технічної документації, вимог до будівництва, технологічних норм проектування, об’ємно-планувальних стандартів та санітарно-гігієнічних норм. Для підвищення продуктивності і якості виробництва передбачено застосування прогресивного обладнання, а також максимальну автоматизацію і механізацію технологічних процесів, що забезпечують безперервність і потоковість виробництва.
Таким чином, проєктоване виробництво відповідає сучасним вимогам галузі і спрямоване на задоволення зростаючих потреб ринку у високоякісній плодоовочевій продукції. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15345 |
Располагается в коллекциях: | Кваліфікаційні роботи (проєкти) бакалаврів та магістрів (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|