| 
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
 
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ |  
| Авторы:  | Рогова, Наталія Володимирівна |  
| Ключевые слова:  | економіка гастрономічні хаби технології гастротуризм |  
| Дата публикации:  | 20-Мар-2025 |  
| Издатель:  | Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького |  
| Библиографическое описание:  | Рогова Н. В. СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ. ТУРИЗМ І ГОСТИННІСТЬ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ : Матеріали ІХ Міжнар. науково-практ. конф., м. Черкаси, 20 берез. 2025 р. Черкаси, 2025. С. 156–158. |  
| Аннотация:  | Рекомендується активізувати співпрацю з міжнародними партнерами для
обміну досвідом та залучення інвестицій у створення інфраструктури для
гастрономічних хабів. Також доцільно розробити державні програми
підтримки малого бізнесу в контексті розвитку гастрономічного туризму та
локального виробництва. |  
| URI:  | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417 |  
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
  |  
  
    
    
     
    
 
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |