Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417
|
Название: | СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ |
Авторы: | Рогова, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | економіка гастрономічні хаби технології гастротуризм |
Дата публикации: | 20-Мар-2025 |
Издатель: | Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького |
Библиографическое описание: | Рогова Н. В. СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ. ТУРИЗМ І ГОСТИННІСТЬ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ : Матеріали ІХ Міжнар. науково-практ. конф., м. Черкаси, 20 берез. 2025 р. Черкаси, 2025. С. 156–158. |
Аннотация: | Рекомендується активізувати співпрацю з міжнародними партнерами для
обміну досвідом та залучення інвестицій у створення інфраструктури для
гастрономічних хабів. Також доцільно розробити державні програми
підтримки малого бізнесу в контексті розвитку гастрономічного туризму та
локального виробництва. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|