Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи >
Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417

Название: СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ
Авторы: Рогова, Наталія Володимирівна
Ключевые слова: економіка
гастрономічні
хаби
технології
гастротуризм
Дата публикации: 20-Мар-2025
Издатель: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Библиографическое описание: Рогова Н. В. СТВОРЕННЯ РОЗУМНИХ ГАСТРОНОМІЧНИХ ХАБІВ ЯК ІНСТРУМЕНТУ РОЗВИТКУ РЕГІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ. ТУРИЗМ І ГОСТИННІСТЬ: СТАН, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ : Матеріали ІХ Міжнар. науково-практ. конф., м. Черкаси, 20 берез. 2025 р. Черкаси, 2025. С. 156–158.
Аннотация: Рекомендується активізувати співпрацю з міжнародними партнерами для обміну досвідом та залучення інвестицій у створення інфраструктури для гастрономічних хабів. Також доцільно розробити державні програми підтримки малого бізнесу в контексті розвитку гастрономічного туризму та локального виробництва.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15417
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ГРКС)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
+Збірник тез Конференціі ЧНУ _2025 (1).docx130,38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь