|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15766
|
| Название: | Нові технології енергетичних батончиків підвищеної поживної цінності |
| Авторы: | Смаровоз, Ю. В. Гередчук, А. М. |
| Ключевые слова: | флакси овочі льняні флакси |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Смаровоз Ю. В., Гередчук А. М. Нові технології енергетичних батончиків підвищеної поживної цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 166–168. |
| Аннотация: | Було запропоновано рецептуру льняних флаксів з додаванням овочевих пюре (моркви, червоного буряка, болгарського перцю). До складу снеків додавали також насіння кунжуту та соняшнику. В якості смако-ароматичної сировини використовували сушені томати і часник, зелень кропу і цибулі, куркуму, мускатний горіх, коріандр. Флакси виготовляли у вигляді чипсів невеликої товщини шляхом висушування за температури 50 оС до хрусткої структури. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15766 |
| ISBN: | 978-966-184-472-7 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (для НРАТ) Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|