Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15766

Название: Нові технології енергетичних батончиків підвищеної поживної цінності
Авторы: Смаровоз, Ю. В.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: флакси
овочі
льняні флакси
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Смаровоз Ю. В., Гередчук А. М. Нові технології енергетичних батончиків підвищеної поживної цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 166–168.
Аннотация: Було запропоновано рецептуру льняних флаксів з додаванням овочевих пюре (моркви, червоного буряка, болгарського перцю). До складу снеків додавали також насіння кунжуту та соняшнику. В якості смако-ароматичної сировини використовували сушені томати і часник, зелень кропу і цибулі, куркуму, мускатний горіх, коріандр. Флакси виготовляли у вигляді чипсів невеликої товщини шляхом висушування за температури 50 оС до хрусткої структури.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15766
ISBN: 978-966-184-472-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (для НРАТ)
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2025 - тези ПУЕТ Смаровоз.pdf388,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь