Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15767

Название: Удосконалення технології крекеру підвищеної харчової цінності
Авторы: Нікулін, В. Ю.
Косарева, Л. С.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: крекер
безглютенова випічка
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Нікулін В. Ю., Косарева Л. С., Гередчук А. М. Удосконалення технології крекеру підвищеної харчової цінності. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 158–160.
Аннотация: У рамках наукової роботи було запропоновано рецептуру крекерів підвищеної поживної цінності на основі безглютенової сировини: рисового і нутового борошна, соєвого рослинного напою. Для збагачення печива біологічно-активними речовинами та надання їм лікарсько-профілактичної дії, до їх складу вводили пряні трави: розмарин, чебрець, базилік, орегано, кріп. Ці лікарські рослини містять цінні есенціальні речовини, зокрема макро- і мікроелементи, дубильні речовини, ефірні олії, вітаміни, ферменти, що стимулюють діяльність травної системи організму та стабілізують нервову систему.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15767
ISBN: 978-966-184-472-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (для НРАТ)
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2025 - тези ПУЕТ Нікулін Косарева.pdf388,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь