Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15768

Название: Удосконалення технології коктейлів для закладів ресторанного господарства
Авторы: Рева, Ю. В.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: коктейль
ресторан
харчові зародки
лактозна непереносимість
технологія коктейлів
рослинне молоко
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Рева Ю. В., Гередчук А. М. Удосконалення технології коктейлів для закладів ресторанного господарства. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 162–163.
Аннотация: У ході дослідження було визначено оптимальне співвідношення інгредієнтів для забезпечення високих смакових властивостей. Максимально допустиме внесення зародків пшениці становить 6 %, адже при збільшенні їх кількості коктейлі мають виражену гірчинку. Нові коктейлі можуть бути рекомендовані для споживання людьми з лактозною непереносимістю, веганами, а також для використання у меню лікувально-профілактичних та фітнес-закладів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15768
ISBN: 978-966-184-472-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (для НРАТ)
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2025 - тези ПУЕТ Рева.pdf384,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь