|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15768
|
| Название: | Удосконалення технології коктейлів для закладів ресторанного господарства |
| Авторы: | Рева, Ю. В. Гередчук, А. М. |
| Ключевые слова: | коктейль ресторан харчові зародки лактозна непереносимість технологія коктейлів рослинне молоко |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Рева Ю. В., Гередчук А. М. Удосконалення технології коктейлів для закладів ресторанного господарства. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 162–163. |
| Аннотация: | У ході дослідження було визначено оптимальне співвідношення інгредієнтів для забезпечення високих смакових властивостей. Максимально допустиме внесення зародків пшениці становить 6 %, адже при збільшенні їх кількості коктейлі мають виражену гірчинку. Нові коктейлі можуть бути рекомендовані для споживання людьми з лактозною непереносимістю, веганами, а також для використання у меню лікувально-профілактичних та фітнес-закладів. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15768 |
| ISBN: | 978-966-184-472-7 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (для НРАТ) Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|