Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15769

Название: Використання нутового борошна при виготовленні піци
Авторы: Багаєв, Є. А.
Гередчук, А. М.
Ключевые слова: тісто
піца
нут
нутове борошно
Дата публикации: 2025
Издатель: Полтавський університет економіки і торгівлі
Библиографическое описание: Багаєв Є. А., Гередчук А. М. Використання нутового борошна при виготовленні піци. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 138–139.
Аннотация: Нами запропоновано рецептури тіста для піци з частковою заміною пшеничного борошна на нутове. Нутове борошно є джерелом рослинного білку (до 21 %). В ньому є значна кількість важливих амінокислот, зокрема лізину, який зміцнює імунітет та підтримує здоров’я тканин. Крім того, нут містить вітаміни групи В, мінералів (залізо, магній, калій, цинк), харчових волокон.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15769
ISBN: 978-966-184-472-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (для НРАТ)
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2025 - тези ПУЕТ Багаєв.pdf384,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь