|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15769
|
| Название: | Використання нутового борошна при виготовленні піци |
| Авторы: | Багаєв, Є. А. Гередчук, А. М. |
| Ключевые слова: | тісто піца нут нутове борошно |
| Дата публикации: | 2025 |
| Издатель: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Библиографическое описание: | Багаєв Є. А., Гередчук А. М. Використання нутового борошна при виготовленні піци. Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у ХХІ столітті : тези доповідей ХLVІІІ Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2024 рік (м. Полтава, 10 квітня 2025 р.). Полтава : ПУЕТ, 2025. С. 138–139. |
| Аннотация: | Нами запропоновано рецептури тіста для піци з частковою заміною пшеничного борошна на нутове. Нутове борошно є джерелом рослинного білку (до 21 %). В ньому є значна кількість важливих амінокислот, зокрема лізину, який зміцнює імунітет та підтримує здоров’я тканин. Крім того, нут містить вітаміни групи В, мінералів (залізо, магній, калій, цинк), харчових волокон. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/15769 |
| ISBN: | 978-966-184-472-7 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (для НРАТ) Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|