Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3386

Название: Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів
Другие названия: Совершенствование технологий мясо-рыбных полуфабрикатов
Improving the technology of meat and fish semis
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Степаненко, Інна Олександрівна
Вишневська, Марія
Возна, Вікторія Олегівна
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: насіння екстракти водоростей напівфабрикати семена полуфабрикаты экстракты водорослей seeds algae extracts semi-finished products
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Удосконалення технологій м’ясо-рибних напівфабрикатів / В. М. Пасічний, І. О. Степаненко, М. В. Вишнівська та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 61-62.
Аннотация: На сьогоднішній день інтенсивно розробляються нові комбіновані харчові продукти, які містять в своєму складі, поряд з м’ясною сировиною, інші види сировини тваринного і рослинного походження. Нажаль на виробництві такі продукти не завжди мають високу якість та підвищену харчову цінність. Тому для розширення асортименту якісної продукції передбачає широке застосування нетрадиційної сировини, створення та удосконалення науково обґрунтованих технологій. На сегодняшний день интенсивно разрабатываются новые комбинированные пищевые продукты, которые содержат в своем составе, наряду с мясным сырьем, другие виды сырья животного и растительного происхождения. К сожалению на производстве такие продукты не всегда высокое качество и повышенную пищевую ценность. Поэтому для расширения ассортимента качественной продукции предусматривает широкое применение нетрадиционного сырья, создание и усовершенствование научно обоснованных технологий. Today intensively developed new composite foods that contain in its composition, along with raw meat, other raw animal and vegetable origin. Unfortunately manufacture these products do not always have high quality and high nutritional value. Therefore, to expand the range of quality products involves extensive use of alternative raw materials, creation and improvement of scientifically based technologies.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3386
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
37.pdf120,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь