Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3387

Название: Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів
Другие названия: Современные тенденции и перспективы производства мясосодержащих продуктов
Current trends and prospects of production of meat and meat products roomy
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: напівфабрикати амінокислоти м'ясопродукти полуфабрикаты мясопродукты аминокислоты convenience foods amino acids meat products
Дата публикации: 2014
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Пасічний, В. М. Сучасні тенденції та перспективи виробництва м'ясних і м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 212.
Аннотация: Дефіцит повноцінних білків тваринного походження в раціоні харчування населення зумовив інтенсивний розвиток нових тенденцій у технології м'ясопродуктів, що полягають в оптимальному комбінуванні м'ясних і не м'ясних білоквмісних напівфабрикатів, з метою отримання високоякісних, збалансованих за біологічною цінністю продуктів харчування.Дефицит полноценных белков животного происхождения в рационе питания населения обусловил интенсивное развитие новых тенденций в технологии мясопродуктов, состоящие в оптимальном комбинировании мясных и не мясных билоквмисних полуфабрикатов с целью получения высококачественных, сбалансированных по биологической ценностью продуктов питания.Deficiency of valuable animal protein in the diet population has led to intensive development of new trends in meat technology, what is the optimum combination of meat and not meat bilokvmisnyh intermediate products, in order to obtain high-quality, balanced on biological value of foods.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3387
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
203.pdf918,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь