Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3388
|
Название: | Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем |
Другие названия: | Воздействие пищевых волокон на структурно-механические свойства фаршевые систем Effects of food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems |
Авторы: | Страшинський, Ігор Мирославович Пасічний, Василь Миколайович Крепак, Вікторія Віталіївна Ястреба, Юлія Анатоліївна |
Ключевые слова: | фаршеві системи харчові волокна м'ясо пшеничні висівки фаршевые системы пищевые волокна мясо пшеничные отруби wheat bran minced system food fiber meat |
Дата публикации: | 2014 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак, Ю. А. Ястреба // Актуальні проблемі та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 40- річчю заснування факультету ХТГРТБ, м. Потава, 20-21 листопада 2014 р. – Полтава: ПУЕТ, 2015. - С. 38-40. |
Аннотация: | В роботі досліджено вплив пшеничних висівок та бамбукових харчових волокон на структурно-механічні властивості фаршевих систем. В якості харчових волокон використовують пшеничні висівки та бамбукові харчові волокна.
В работе исследовано влияние пшеничных отрубей и бамбуковых пищевых волокон на структурно-механические свойства фаршевые систем. В качестве пищевых волокон используют пшеничные отруби и бамбуковые пищевые волокна.
In work investigated influence of wheat bran and bamboo food fiber on the structural and mechanical properties of minced systems. As food fiber used as wheat bran and food fiber bamboo. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3388 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|