Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3389
|
Название: | Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels |
Другие названия: | Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням гелів альгінату кальцію Совершенствование технологии мясных продуктов с использованием гелей альгината кальция поліпшення якості |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна Білоцерківець, Марина Василівна |
Ключевые слова: | кальцій альгінат натрію улучшение качества кальций альгинат натрия quality improvement calcium sodium alginate |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Pasichnyi, V. Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels / V. Pasichnyi, Yu. Yastreba, M. Bilotserkivets // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33 |
Аннотация: | Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3389 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|