Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3389

Название: Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels
Другие названия: Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням гелів альгінату кальцію
Совершенствование технологии мясных продуктов с использованием гелей альгината кальция
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Білоцерківець, Марина Василівна
Ключевые слова: кальцій альгінат натрію поліпшення якості улучшение качества кальций альгинат натрия quality improvement calcium sodium alginate
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Pasichnyi, V. Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels / V. Pasichnyi, Yu. Yastreba, M. Bilotserkivets // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 33
Аннотация: Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3389
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
16.pdf83,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь