Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3390
|
Название: | Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів |
Другие названия: | Теоретическое и экспериментальное обоснование повышения потребительских свойств мясных рубленых кулинарных изделий Theoretical and experimental approach improve consumer properties of chooped culinary products from meat |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна |
Ключевые слова: | січенні кулінарні вироби грибний напівфабрикат рубленые кулинарные изделия грибной полуфабрикат minced culinary products mushroom semifinished |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39. |
Аннотация: | Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Декларировано новые закономерности влияния грибного сырья на качество мясных рубленых кулинарных изделий.Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3390 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|