Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3391
|
Название: | Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished product |
Другие названия: | Удосконалення технології м’ясних і м’ясомістких продуктів з використанням грибного напівфабрикату Совершенствование технологии мясных и мясосодержащих продуктов с использованием грибного полуфабриката |
Авторы: | Пасічний, Василь Миколайович Ястреба, Юлія Анатоліївна Гередчук, Аліна Миколаївна Герман, Наталія Володимирівна |
Ключевые слова: | product safety technology powder-like half-finished products from mushrooms meat and meat containing products безпека продукції технологія грибний порошкоподібний напівфабрикат м'ясні та м'ясомісткі продукти безопасность продукции технология грибной порошкообразный полуфабрикат мясные и мясосодержащие продукты |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Improvement of the technology of meat and meat containing products using intermediate product from mushroom / V. Pasichniy, Y. Yastreba, N. Herman, A. Geredchuk // Тhe Second North and East European Congress on Food, May 26-29 2013y. - К.: NUFT, 2013 y. – P. 92. |
Аннотация: | The article is devoted to the aspects of scientific research and working out the technology of powder-like intermediate product and structured intermediate product from oyster mushrooms. The results of the using half-finished products from mushrooms in the technology of combined meat products and pastes of improved food quality were represented.Стаття присвячена аспектам наукового обґрунтування та розроблення технології порошкоподібного і структурованого напівфабрикату з грибів глива звичайна. Представлено результати наукових досліджень використання грибних напівфабрикатів в технології комбінованих м’ясопродуктів та паштетів підвищеної харчової цінності.Статья посвящена аспектам научного обоснования и разработке технологии порошкообразного и структурированного полуфабриката из грибов вешенка обыкновенная. Представлены результаты научных исследований использования грибных полуфабрикатов в технологии комбинированных мясопродуктов и паштетов повышенной пищевой ценности. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3391 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|