Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3393

Название: Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)
Авторы: Москалюк, Оксана Євгеніївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Федурко, Іннa Андрiївна
Ключевые слова: гриби теплова обробка грибы тепловая обработка mushrooms heat treatment
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Патент на корисну модель 82761 UA, МПК А23L 1/28 (2006.01) Спосіб одержання грибного напівфабрикату / Москалюк О. Є., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А., Федурко І. А. ; власник НУХТ. — № u 201300858 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.
Аннотация: Спосіб одержання грибного напівфабрикату передбачає попередню підготовку компонентів, теплову обробку, фасування й пакування. Способ получения грибного полуфабриката предусматривает предварительную подготовку компонентов, тепловую обработку, фасовку и упаковку. Method of obtaining of mushroom semifinished provides preliminary training components, thermal processing, filling and packaging.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3393
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
82761.pdf5,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь