Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3393

Название: Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)
Авторы: Москалюк, Оксана Євгеніївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Федурко, Іннa Андрiївна
Ключевые слова: гриби теплова обробка грибы тепловая обработка mushrooms heat treatment
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Патент на корисну модель 82761 UA, МПК А23L 1/28 (2006.01) Спосіб одержання грибного напівфабрикату / Москалюк О. Є., Пасічний В. М., Ястреба Ю. А., Федурко І. А. ; власник НУХТ. — № u 201300858 ; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15.
Аннотация: Спосіб одержання грибного напівфабрикату передбачає попередню підготовку компонентів, теплову обробку, фасування й пакування. Способ получения грибного полуфабриката предусматривает предварительную подготовку компонентов, тепловую обработку, фасовку и упаковку. Method of obtaining of mushroom semifinished provides preliminary training components, thermal processing, filling and packaging.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3393
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
82761.pdf5,78 MBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback