Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3394

Название: Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м’ясних продуктів з його використанням
Другие названия: Усовершенствование технологии грибного полуфабриката и комбинированных мясных продуктов с его использованием
Improvement of the technology of combined meat products using lntermediate product from mushroom
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Ключевые слова: гриби глива звичайна комбіновані м’ясопродукти конвективне сушіння безпечність продукту грибы вешенка обыкновенная комбинированные мясопродукты конвективная сушка безопасность продукта pleurotus ostreatus mushrooms combined meat products convective drying product safety
Дата публикации: 2012
Издатель: НУХТ
Библиографическое описание: Ястреба, Ю. А. Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використанням : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ястреба Юлія Анатоліївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.
Аннотация: Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та вдосконалення технології грибного напівфабрикату та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких він входить. На основі вивчення складу грибів глива звичайна, розроблена технологія виробництва грибного порошкоподібного та структурованого напівфабрикатів, яка дозволяє отримати безпечні харчові продукти для закладів ресторанного господарства та інших підприємств масового харчування. The thesis is devoted to the problems of scientific studies and improving the technology of mushroom preparations and combined meat, to which he belongs. On the basis of the composition of fungi oyster mushroom, mushroom production technology developed poroshkopodibtion of structured and semi-finished products, which provides a safe food restaurants to schools and other mass catering companies.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3394
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
jastreba_j.pdf874,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь