| 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
 Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
 Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3395 |  
 
| Название: | Використання нетрадиційної сировини у виробництві січених напівфабрикатів |  | Авторы: | Тущенко, Леся Мацук, Юлія Анатоліївна
 |  | Ключевые слова: | напівфабрикати амінокислоти
 м'ясопродукти
 convenience foods
 amino acids
 meat products
 |  | Дата публикации: | 2015 |  | Издатель: | ПУЕТ |  | Библиографическое описание: | Наука і молодь в ХХІ сторіччі [Електронний ресурс] : збірник Н-34 тез доповідей Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1–2 грудня 2015 року) : у 2 ч. – Полтава : ПУЕТ, 2015. |  | Аннотация: | Удосконалення технології комбінованої харчової продукції, зокрема м'ясних січених напівфабрикатів з біологічно активними компонентами рослинної сировини, є перспективним у розширенні асортименту і підвищенні харчової і біологічної цінності нових видів м'ясних продуктів. Саме тому, метою досліджень, результати яких висвітленні, є теоретичне і експериментальне обґрунтування доцільності використання гарбузового насіння, в якості рослинного наповнювача, в складі м’ясопродуктів |  | URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3395 |  | Располагается в коллекциях: | Наукові роботи студентів (ННІДО ТХВРГ) 
 |  
 
    
     
    
 Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |