Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3665

Название: КАПКЕЙКИ НА ОСНОВІ РИСОВОГО БОРОШНА З ДОДАВАННЯМ ЯГІД ГОДЖІ
Авторы: Карпюк, Галина Степанівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Капкейк
Рисове борошно
Ягоди годжі
Дата публикации: 28-Апр-2016
Аннотация: Розглядається можливість використання рисового борошна і ягід годжі в технології капкейків
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3665
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Харків Карпюк Шелудько 2016.docx20,17 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь