Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3693

Название: Розширення асортименту капкейків
Другие названия: Expansion of cupcakes assortiment
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Карпюк, Галина Степанівна
Ключевые слова: Борошняні кондитерські вироби
капкейки
пюре із порічок
Дата публикации: 30-Ноя-2015
Издатель: Одеська національна академія харчових технологій
Библиографическое описание: Збірник матеріалів VIІI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2015. –– 419 с.
Аннотация: Розглядається: - асортимент борошняних кондитерських виробів закордонних кухонь; -історія появи капкейків; - можливість розширення асортименту капкейків підвищеної біологічної цінності за рахунок додавання пюре із червоних порічок і сиру кисломолочного
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3693
ISBN: 966-571-063-х
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Карпюк Г.С., Шелудько В.М. в ОНАПТ 10-11 листопада 2015р.docx19,66 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь