Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3698

Название: РИСОВІ КАПКЕЙКИ З ЯГОДАМИ ГОДЖІ
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: Капкейк
Рисове борошно
Ягоди годжі
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
Библиографическое описание: Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 45 с.
Аннотация: Досліджена можливість використання рисового борошна і ягід годжі в технології капкейків підвищеної харчової цінності.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3698
ISBN: 978-966-184-226-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько, ПУЕТ ,кафедра обладнання 2016.docx24,37 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь