Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3704
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ |
Другие названия: | THE USING OF BEAN CULTURES IN THE CRACKER TECHNOLOGY |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | пшеничне борошно горохові пластівці крекери |
Дата публикации: | Июл-2014 |
Издатель: | ДП «АПК-Информ» |
Библиографическое описание: | Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2014. – № 7. |
Аннотация: | У статті показана можливість використання горохових пластівців в технології крекеру. Вивчено вплив співвідношення горохових пластівців і борошна пшеничного на показники якості тіста і готових виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3704 |
ISSN: | 2306-4498 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|