Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3704

Название: ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ
Другие названия: THE USING OF BEAN CULTURES IN THE CRACKER TECHNOLOGY
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ключевые слова: пшеничне борошно
горохові пластівці
крекери
Дата публикации: Июл-2014
Издатель: ДП «АПК-Информ»
Библиографическое описание: Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2014. – № 7.
Аннотация: У статті показана можливість використання горохових пластівців в технології крекеру. Вивчено вплив співвідношення горохових пластівців і борошна пшеничного на показники якості тіста і готових виробів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3704
ISSN: 2306-4498
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Шелудько В.М. ВИКОРИСТАННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР В ТЕХНОЛОГІЇ КРУКЕРУ в журнал Хранение и переработка зерна.docx40,18 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь