Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3709
|
Название: | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів |
Другие названия: | ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ХЕНОМЕЛЕСА И ПРОДУКТОВ ЕГО ПЕРЕРАБОТКИ В ТЕХНОЛОГИИ МУЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ USE HENOMELESU AND ITS PRODUCTS IN THE TECHNOLOGY OF FLOUR PRODUCTS |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
Ключевые слова: | хеномелес газоутворююча здатність сік крихкість пюре пектинові речовини порошок з вичавок борошняні вироби пористість органічні кислоти |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Львів |
Библиографическое описание: | Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького |
Серия/номер: | Технічні науки;Том 17 № 4 (64) |
Аннотация: | Проаналізовано сучасний стан хлібопекарної галузі та виявлено основні
проблеми в процесі виготовлення якісних борошняних виробів з дріжджового тіста.
Досліджені особливості хімічного складу хеномелесу та продуктів його переробки.
Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання фруктових
напівфабрикатів з хеномелесу (соку, пюре вичавок) при виробництві борошняних
виробів з дріжджового тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних
речовин хеномелесу і скорочення тривалості тістоутворення. Встановлено
можливість заміни штучних поліпшувачів структури, смаку та аромату борошняних
виробів натуральними, які містяться в плодах хеномелесу. Розроблено технології і
рецептури нових борошняних виробів із внесенням продуктів переробки хеномелесу.
Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники отриманих
борошняних виробів. Виявлено вплив фруктових добавок на черствіння борошняних
виробів і зміну їх якісних показників в процесі зберігання. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3709 |
ISSN: | 2413-5550 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|