Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3709

Название: Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
Другие названия: ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ХЕНОМЕЛЕСА И ПРОДУКТОВ ЕГО ПЕРЕРАБОТКИ В ТЕХНОЛОГИИ МУЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ
USE HENOMELESU AND ITS PRODUCTS IN THE TECHNOLOGY OF FLOUR PRODUCTS
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Ключевые слова: хеномелес
газоутворююча здатність
сік
крихкість
пюре
пектинові речовини
порошок з вичавок
борошняні вироби
пористість
органічні кислоти
Дата публикации: 2015
Издатель: Львів
Библиографическое описание: Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
Серия/номер: Технічні науки;Том 17 № 4 (64)
Аннотация: Проаналізовано сучасний стан хлібопекарної галузі та виявлено основні проблеми в процесі виготовлення якісних борошняних виробів з дріжджового тіста. Досліджені особливості хімічного складу хеномелесу та продуктів його переробки. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання фруктових напівфабрикатів з хеномелесу (соку, пюре вичавок) при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин хеномелесу і скорочення тривалості тістоутворення. Встановлено можливість заміни штучних поліпшувачів структури, смаку та аромату борошняних виробів натуральними, які містяться в плодах хеномелесу. Розроблено технології і рецептури нових борошняних виробів із внесенням продуктів переробки хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники отриманих борошняних виробів. Виявлено вплив фруктових добавок на черствіння борошняних виробів і зміну їх якісних показників в процесі зберігання.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3709
ISSN: 2413-5550
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів.docx965,61 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь