Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3716
|
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Горобець, Олександра Михайлівна |
Ключевые слова: | хеномелес сік пюре порошок вироби з дріжджового тіста пористість L-аскорбінова кислота крихкість |
Дата публикации: | 2015 |
Издатель: | Одеса, ОНАХТ |
Библиографическое описание: | Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій Міністерство освіти і науки України |
Серия/номер: | Технічні науки; Випуск 48 |
Аннотация: | В статті висвітлені результати проведених досліджень з використання хеномелесу та продуктів його переробки при виробництві борошняних кондитерських виробів з дріжджового тіста. В якості продуктів переробки хеномелесу використали сік, пюре та порошок з вичавок хеномелесу. Визначили оптимальну концентрацію внесення продуктів переробки хеномелесу до складу виробів з дріжджового тіста. Досліджені фізико-хімічні показники готових виробів з внесенням добавки. Готові борошняні кондитерські вироби з дріжджового тіста характеризуються підвищеною біологічною цінністю та покращеними фізико-хімічними властивостями і рекомендовані для повсякденного вживання. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3716 |
ISSN: | 2073-8730 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|