Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3718

Название: ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
Другие названия: RESEARCH OF CHEMICAL COMPOSITION OF CHAENOMELES FRUITS AND THEIR USAGE IN JUICE PRODUCTION
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Ткач, Надія Іванівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
сік
мезга
ферментні препарати
Дата публикации: 7-Май-2016
Серия/номер: 1(61) ‘ 98 2014;
Аннотация: Мета статті – це дослідження хімічного складу хеномелесу та використання його в соковому виробництві. Розглянуто питання впливу ферментативного каталізу на вихід та якість соку з хеномелесу. Досліджено хімічний склад плодів хеномелесу та вплив на показники якості соків попередньої ферментативної обробки мезги
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3718
ISSN: 2079-4819
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття ДонДУЕТ 2014.pdf485,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь