Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3718
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ І ВИКОРИСТАННЯ ЙОГО В СОКОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ |
Другие названия: | RESEARCH OF CHEMICAL COMPOSITION OF CHAENOMELES FRUITS AND THEIR USAGE IN JUICE PRODUCTION |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Ткач, Надія Іванівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес сік мезга ферментні препарати |
Дата публикации: | 7-Май-2016 |
Серия/номер: | 1(61) ‘ 98 2014; |
Аннотация: | Мета статті – це дослідження хімічного складу хеномелесу та використання
його в соковому виробництві. Розглянуто питання впливу ферментативного каталізу на вихід
та якість соку з хеномелесу. Досліджено хімічний склад плодів хеномелесу та вплив на показники якості соків попередньої ферментативної обробки мезги |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3718 |
ISSN: | 2079-4819 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|