Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720
|
Название: | Комплексна переробка плодів хеномелесу |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна Васюта, Василь Миколайович |
Ключевые слова: | хеномелес ферменти вичавки фенольні речовини біологічно активні речовини екстрагування |
Issue Date: | 7-May-2016 |
Серия/номер: | 46, том 2; |
Аннотация: | Проаналізовано хімічний склад плодів та вичавок хеномелесу отриманих при виробництві соків. Дос-
ліджено технологію переробки плодів хеномелесу з використанням способів ферментативного каталізу
для попередньої обробки сировини. Розглянуто способи екстрагування для вилучення корисних речовин із
відходів хеномелесу і отримання екстрактів з високим вмістом біологічно активних речовин |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720 |
ISSN: | 2073-8730 |
Appears in Collections: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|