Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720

Название: КОМПЛЕКСНА ПЕРЕРОБКА ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Васюта, Василь Миколайович
Ключевые слова: хеномелес
ферменти
вичавки
фенольні речовини
біологічно активні речовини
екстрагування
Дата публикации: 7-Май-2016
Серия/номер: 46, том 2;
Аннотация: Проаналізовано хімічний склад плодів та вичавок хеномелесу отриманих при виробництві соків. Дос- ліджено технологію переробки плодів хеномелесу з використанням способів ферментативного каталізу для попередньої обробки сировини. Розглянуто способи екстрагування для вилучення корисних речовин із відходів хеномелесу і отримання екстрактів з високим вмістом біологічно активних речовин
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720
ISSN: 2073-8730
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Комплексна_переробка_хеномелесу.PDF621,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь