Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720

Название: Комплексна переробка плодів хеномелесу
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Васюта, Василь Миколайович
Ключевые слова: хеномелес
ферменти
вичавки
фенольні речовини
біологічно активні речовини
екстрагування
Issue Date: 7-May-2016
Серия/номер: 46, том 2;
Аннотация: Проаналізовано хімічний склад плодів та вичавок хеномелесу отриманих при виробництві соків. Дос- ліджено технологію переробки плодів хеномелесу з використанням способів ферментативного каталізу для попередньої обробки сировини. Розглянуто способи екстрагування для вилучення корисних речовин із відходів хеномелесу і отримання екстрактів з високим вмістом біологічно активних речовин
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3720
ISSN: 2073-8730
Appears in Collections:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Комплексна_переробка_хеномелесу.PDF621,87 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback