Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3722
|
Название: | ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес сік пюре пектинові речовини |
Дата публикации: | 20-Ноя-2014 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2015 |
Библиографическое описание: | Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових вироб-ництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : тези доп. Міжнар. наук.-прак. конф., присвяченої 40-річчю заснування факультету ХТГРТБ (м. Полтава, 20–21 листопада 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 356 с. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3722 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|