Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3723
|
Название: | ХЕНОМЕЛЕС – ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес органічні кислоти сік ферментоліз |
Дата публикации: | 22-Май-2014 |
Издатель: | Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2014 |
Библиографическое описание: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 22 травня 2014 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – 343 с. |
Аннотация: | Проведені дослідження свідчать, що плоди хеномелесу
характеризуються високим вмістом БАР і використання ферментолізу під
час обробки попередньої обробки мезги дозволяє не тільки підвищити
вихід соку, але й сприяє максимальному вилученню в сік фенольних
речовин та збереженню в його складі L-аскорбінової кислоти. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3723 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|