Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3723

Название: ХЕНОМЕЛЕС – ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
органічні кислоти
сік
ферментоліз
Issue Date: 22-May-2014
Издатель: Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2014
Библиографическое описание: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 22 травня 2014 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2014. – Ч. 1. – 343 с.
Аннотация: Проведені дослідження свідчать, що плоди хеномелесу характеризуються високим вмістом БАР і використання ферментолізу під час обробки попередньої обробки мезги дозволяє не тільки підвищити вихід соку, але й сприяє максимальному вилученню в сік фенольних речовин та збереженню в його складі L-аскорбінової кислоти.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3723
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Хеномелес-джерело_біологічно_активних_речовин.PDF274,25 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback