Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3724
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ |
Авторы: | Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес потемніння поліфенолокидаза екстракти |
Дата публикации: | 4-Ноя-2014 |
Издатель: | Одеська національна академія харчових технологій, 2014 |
Библиографическое описание: | Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. –– 368 с. |
Аннотация: | Екстракти з вичавок хеномелесу та сік з хеномелесу можуть реко-
мендуватися не тільки для попередньої обробки бананів та топінамбура з метою попе-
редження ферментативного потемніння сировини в процесі переробки, а також викори-
стовуватися для збагачення харчових продуктів біологічно активним комплексом плодів хеномелесу. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3724 |
ISBN: | 966-571-063-х |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|