Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3724

Название: ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ ДЛЯ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОТЕМНІННЯ НИЗЬКОКИСЛОТНОЇ ПЛОДООВОЧЕВОЇ СИРОВИНИ
Авторы: Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
потемніння
поліфенолокидаза
екстракти
Дата публикации: 4-Ноя-2014
Издатель: Одеська національна академія харчових технологій, 2014
Библиографическое описание: Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. –– 368 с.
Аннотация: Екстракти з вичавок хеномелесу та сік з хеномелесу можуть реко- мендуватися не тільки для попередньої обробки бананів та топінамбура з метою попе- редження ферментативного потемніння сировини в процесі переробки, а також викори- стовуватися для збагачення харчових продуктів біологічно активним комплексом плодів хеномелесу.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3724
ISBN: 966-571-063-х
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ОНАХТ-4-5_листопада.PDF153,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь