Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3727

Название: Використання хеномелесу в технології солодких соусів
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: соус
хеномелес
пектинові речовини
в'язкість
Дата публикации: 28-Май-2015
Издатель: Київ НУХТ 2015
Библиографическое описание: Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2015 р. – 182 c.
Серия/номер: ;Протокол № 11, від 20.05.2015 р.
Аннотация: При поєднанні плодів хеномелесу з іншою фруктовою або овочевою сировиною можна отримати продукти харчування зі значним вмістом вітамінів, фенольних речовин, поліпшити цукрово-кислотний індекс, підвищити органолептичні показники готового продукту.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3727
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки - НУХТ 2015.pdf52,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь