Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3727
|
Название: | Використання хеномелесу в технології солодких соусів |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | соус хеномелес пектинові речовини в'язкість |
Дата публикации: | 28-Май-2015 |
Издатель: | Київ НУХТ 2015 |
Библиографическое описание: | Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2015 р. – 182 c. |
Серия/номер: | ;Протокол № 11, від 20.05.2015 р. |
Аннотация: | При поєднанні плодів хеномелесу з іншою фруктовою або овочевою сировиною
можна отримати продукти харчування зі значним вмістом вітамінів, фенольних
речовин, поліпшити цукрово-кислотний індекс, підвищити органолептичні показники
готового продукту. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3727 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|