Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3728
|
Название: | ВПЛИВ СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИРОВИНИ |
Авторы: | Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес сорт помаранчеий цитриновий l-аскорбінова кислота пектинові речовини |
Дата публикации: | 4-Ноя-2014 |
Издатель: | Одеська національна академія харчових технологій, 2014 |
Библиографическое описание: | Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. – 368 с. |
Серия/номер: | ;Збірник опубліковано за рішенням Вченої Ради від 4.11.2014 р., протокол № 3 |
Аннотация: | Хеномелес є цінним джерелом L-аскорбінової кислоти, органічних кислот та пектину. Саме ці фізико-хімічні властивості сировини будуть використані в наступних дослідженнях для виробництва продуктів із високою драглетворною здатністю, як джерело природних органічних кислот та з метою природної вітамінізації харчових продуктів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3728 |
ISBN: | 966-571-063-х |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|