Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3728

Название: ВПЛИВ СОРТОВИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СИРОВИНИ
Авторы: Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
сорт
Помаранчеий
Цитриновий
l-аскорбінова кислота
пектинові речовини
Дата публикации: 4-Ноя-2014
Издатель: Одеська національна академія харчових технологій, 2014
Библиографическое описание: Збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді» / Міністерство освіти і науки України. – Одеса: 2014. –– 368 с.
Серия/номер: ;Збірник опубліковано за рішенням Вченої Ради від 4.11.2014 р., протокол № 3
Аннотация: Хеномелес є цінним джерелом L-аскорбінової кислоти, органічних кислот та пектину. Саме ці фізико- хімічні властивості сировини будуть використані в наступних дослідженнях для виробництва продуктів із високою драглетворною здатністю, як джерело природних органічних кислот та з метою природної вітамінізації харчових продуктів.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3728
ISBN: 966-571-063-х
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Вплив сортових особливостей хеномелесу на сортові особливості.pdf73,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь