Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3729
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ПАСТИЛО-МАРМЕЛАДНИХ ВИРОБІВ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес пюре кондитерські вироби |
Дата публикации: | 16-Сен-2015 |
Издатель: | Одеська національна академія харчових технологій, 2014 |
Библиографическое описание: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми» – Одеса: ОНАХТ, 2015. – 157 с. |
Серия/номер: | ;Рекомендовано до видавництва Вченою радою Одеської національної академії харчових технологій від 02.06.2015 р., протокол № 12. |
Аннотация: | Досліджено доцільність переробки
плодів хеномелесу на пюре із подальшим його використанням в технології мармеладних ви-
робів. Часткова заміна пюре з яблук на пюре з хеномелесу покращує органолептичні та структурно-механічні показники, підвищує біологічну та поживну цінність розроблених кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3729 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|