Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3730
|
Название: | ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес фруктовий соус структурно-механічні пектинові речовини органічні кислоти |
Дата публикации: | 7-Апр-2016 |
Издатель: | Київський національний торговельно-економічний університет вул. Кіото, 19, м. Київ-156, Україна, 02156 |
Библиографическое описание: | Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інно- вації та тренди [Електронне видання] : тези. Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 7 квіт. 2016 р.) / відп. ред. А.А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. – 362 с. – Укр., рос. та англ. мовами. |
Аннотация: | Використання хеномелесу, як
сировини з високими технологічними показниками, є доцільною при
виготовленні фруктового соусу, тому що. високий вміст органічних
кислот і пектинових речовин, які містить досліджувана сировина
дозволяє отримати соус із стабільною структурою без додавання
штучних структуроутворювачів та органічних кислот. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3730 |
ISBN: | 978-966-629-767-2 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|