Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3730

Название: ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ НА ВИХІДНІ ПАРАМЕТРИ ФРУКТОВОГО СОУСУ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
фруктовий соус
структурно-механічні
пектинові речовини
органічні кислоти
Дата публикации: 7-Апр-2016
Издатель: Київський національний торговельно-економічний університет вул. Кіото, 19, м. Київ-156, Україна, 02156
Библиографическое описание: Туристичний, готельний і ресторанний бізнес: інно- вації та тренди [Електронне видання] : тези. Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ, 7 квіт. 2016 р.) / відп. ред. А.А. Мазаракі. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. – 362 с. – Укр., рос. та англ. мовами.
Аннотация: Використання хеномелесу, як сировини з високими технологічними показниками, є доцільною при виготовленні фруктового соусу, тому що. високий вміст органічних кислот і пектинових речовин, які містить досліджувана сировина дозволяє отримати соус із стабільною структурою без додавання штучних структуроутворювачів та органічних кислот.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3730
ISBN: 978-966-629-767-2
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВПЛИВ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СИРОВИНИ.pdf72,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь