Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3731
|
Название: | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ |
Авторы: | Хомич, Галина Панасівна Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес фруктовий соус пектинові речовини органічні кислоти |
Дата публикации: | 14-Апр-2016 |
Издатель: | Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2016 |
Библиографическое описание: | Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 45 с. |
Серия/номер: | ;Представлені матеріали заслухані, обговорені й рекомендовані до друку на засіданні Між-вузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 14 квітня 2016 р., протокол № 2. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3731 |
ISBN: | 978-966-184-226-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|