Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3731

Название: ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ФРУКТОВИХ СОУСІВ
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
фруктовий соус
пектинові речовини
органічні кислоти
Дата публикации: 14-Апр-2016
Издатель: Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2016
Библиографическое описание: Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 45 с.
Серия/номер: ;Представлені матеріали заслухані, обговорені й рекомендовані до друку на засіданні Між-вузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 14 квітня 2016 р., протокол № 2.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3731
ISBN: 978-966-184-226-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Використання пюре з хеномелесу в технології кондитерських виробів.pdf249,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь