Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3733
|
Название: | ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН |
Авторы: | Левченко, Юлія Вікторівна |
Ключевые слова: | хеномелес вичавки пюре l-аскорбінова кислота |
Дата публикации: | 24-Мар-2016 |
Издатель: | Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2016 © Крок, 2016 |
Библиографическое описание: | Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. 24–25 березн. 2016 р. Ч. 2. – Тернопіль : Крок, 2016. – 282 с. |
Серия/номер: | ;Рекомендовано до друку Науково-технічною радою Тернопільської державної сільськогосподарської дослідної станції ІКСГП НААН (протокол № 3 від 5.04.2016 р.) |
Аннотация: | Вторинні
продукти переробки хеномелесу є джерело біологічно активних речовин, які
володіють антиоксидантними властивостями і можуть бути використані для у
виробництві продуктів харчування. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3733 |
ISBN: | 978-617-692-334-3 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|