Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3733

Название: ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН
Авторы: Левченко, Юлія Вікторівна
Ключевые слова: хеномелес
вичавки
пюре
l-аскорбінова кислота
Дата публикации: 24-Мар-2016
Издатель: Тернопільська ДСГДС ІКСГП НААН, 2016 © Крок, 2016
Библиографическое описание: Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. 24–25 березн. 2016 р. Ч. 2. – Тернопіль : Крок, 2016. – 282 с.
Серия/номер: ;Рекомендовано до друку Науково-технічною радою Тернопільської державної сільськогосподарської дослідної станції ІКСГП НААН (протокол № 3 від 5.04.2016 р.)
Аннотация: Вторинні продукти переробки хеномелесу є джерело біологічно активних речовин, які володіють антиоксидантними властивостями і можуть бути використані для у виробництві продуктів харчування.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3733
ISBN: 978-617-692-334-3
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВТОРИННІ ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ ЯК ДЖЕРЕЛО.pdf550,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь