Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3767

Название: Використання вторинної сировини у технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Андрейченко, Сергій Миколайович
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, порошок із виноградних вичавок, борошно, тісто, поживна цінність, кекс.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: "Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів"/ Збірник матеріалів VII Всеукраїнської наукю-практ. конф. - Львів: "Ліга прес",2015.- С. 57-60
Аннотация: У матеріалах статті наведені дані хімічного складу виноградних вичавок, досліджено вплив порошку із виноградних вичавок на технологічний процес і якість готових виробів, встановлено оптимальне його дозування у тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.The materials of the article give data of chemical content of grape pomace, give research of the influence of powdered grape pomace on the quality of finished products, the optimal quantity of it in the dough. It gives us the opportunity to get products with appropriate consumer characteristics.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3767
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Олійник.pdf172,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь