Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3768
|
Название: | Обгрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби яблучні вичавки кекси |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Матеріали тез Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції "Сучасні тенденції та перспективи розвитку технології харчових виробництв". - Луганськ: Елтон-2, 2013. - С. 30-32. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3768 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|