Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3768

Название: Обгрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, яблучні вичавки, кекси
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Матеріали тез Всеукраїнської науково-практичної інтернет конференції "Сучасні тенденції та перспективи розвитку технології харчових виробництв" - Луганськ: "Елтон-2", 2013 - С 30-32.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3768
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Луганськ 2013 тези Олійник Н В.pdf104,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь