Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3786

Название: ОБҐРУНТУВАННЯ УМОВ ЕМУЛЬГУВАННЯ РІДКИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМ У ВИХРОВОМУ ШАРІ ФЕРОМАГНІТНИХ ЧАСТИНОК
Авторы: Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Молчанова, Наталія Юріївна
Ключевые слова: емульсія
вихровий шар
обертове електромагнітне поле
феромагнітні частинки
параметри емульгування
Дата публикации: 13-Май-2016
Серия/номер: 5/4(25).2015
Аннотация: У статті розглянуто можливість використання вихрового шару феромагнітних частинок для обробки рідких харчових систем. Визначено, що на якість емульсії пливають параметри робочих елементів – діаметр, довжина, геометричні розміри, коефіцієнт завантаження камери феромагнітними частинками та середовищем, що підлягає обробці. Визначені оптимальні параметри емульгування, які забезпечують отримання стабільних емульсій
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3786
ISSN: 2226-3780
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Капліна Т.В., Положишникова Л.О., Молчанова Н.Ю..pdf556,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь