Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808

Название: Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі
обліпихове пюре
Дата публикации: Апр-2015
Издатель: ПУЕТ
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року
Аннотация: Метою роботи є удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – обліпихового пюре.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Неборак, Шелудько до збірнику магістрів 2015.doc67,5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь