Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808
|
Название: | Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Неборак, Тетяна Григорівна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби бельгійські вафлі обліпихове пюре |
Дата публикации: | Апр-2015 |
Издатель: | ПУЕТ |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року |
Аннотация: | Метою роботи є удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – обліпихового пюре. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|