Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809

Название: Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель
Другие названия: Sea buckthorn puree in belgian waffles technology
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
Ключевые слова: Борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі
Дата публикации: Апр-2015
Издатель: Львів : «Ліга прес»
Библиографическое описание: «Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів» : [Текст] : Збірник матеріалів VIІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : «Ліга прес», 2015. — 189 с.
Аннотация: У статті розглянуто асортимент вафельних виробів у різних країнах світу. Охарактеризована харчова і біологічна цінність вафель. Досліджена можливість виробництва бельгійських вафель із додаванням обліпихового пюре.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809
ISBN: 978-966-397-182-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Стаття Шелудько В.М. Неборак В.М., стаття до Львова, 2015 р.docx28,17 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь