|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809
|
| Название: | Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель |
| Другие названия: | Sea buckthorn puree in belgian waffles technology |
| Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Неборак, Тетяна Григорівна |
| Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби бельгійські вафлі |
| Дата публикации: | Апр-2015 |
| Издатель: | Львів : Ліга прес |
| Библиографическое описание: | «Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів» : [Текст] : Збірник матеріалів VIІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : Ліга прес, 2015. — 189 с. |
| Аннотация: | У статті розглянуто асортимент вафельних виробів у різних країнах світу. Охарактеризована харчова і біологічна цінність вафель. Досліджена можливість виробництва бельгійських вафель із додаванням обліпихового пюре. |
| URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809 |
| ISBN: | 978-966-397-182-4 |
| Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|