Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812

Название: Капкейки підвищеної біологічної цінності
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Карпюк, Галина Степанівна
Ключевые слова: Капкейк
пюре із порічок
Дата публикации: Фев-2015
Издатель: Харків, ХДУХТ
Библиографическое описание: Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – 451 с.
Аннотация: З метою розширення асортименту капкейків підвищеної біологічної цінності розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із червоних порічок.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Карпюк Г.С., Шелудько В.М. Харків.docx19,32 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь