Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812
|
Название: | Капкейки підвищеної біологічної цінності |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Карпюк, Галина Степанівна |
Ключевые слова: | капкейк пюре із порічок |
Дата публикации: | Фев-2015 |
Издатель: | Харків, ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – 451 с. |
Аннотация: | З метою розширення асортименту капкейків підвищеної біологічної цінності розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із червоних порічок. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|