Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3815

Название: Управління якістю капкейків з використанням бобових культур
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Бережкова, Маргарита Миколаївна
Ключевые слова: Якість
капкейки
бобові культури
Дата публикации: 11-Мар-2016
Издатель: Полтава, ПУЕТ
Библиографическое описание: Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, прак-тика, освіта : матеріали ІІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 22–23 березня 2016 року). – Полтава : ПУЕТ, 2016. – 399 с.
Аннотация: Розглядається можливість використання бобових культур в технології капкейків
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3815
ISBN: 978-966-184-232-7
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько Бережкова. ПУЕТ 2016.docx21,71 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь