Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816
|
Название: | Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна Неборак, Тетяна Григорівна |
Ключевые слова: | якість бельгійські вафлі |
Дата публикации: | 25-Мар-2015 |
Издатель: | ПУЕТ, Полтава |
Библиографическое описание: | Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : мате-ріали IІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 25–26 бер. 2015 року). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 355 с. |
Аннотация: | Розробка технології вафельних виробів, збагачених біологічно активними речовинами, дозволить регулювати якість асортименту продуктів функціонального призначення, що сприятиме поліпшенню здоров'я населення України. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816 |
ISBN: | 978-966-184-198-6 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|