Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816

Название: Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
Ключевые слова: Якість
бельгійські вафлі
Дата публикации: 25-Мар-2015
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : мате-ріали IІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 25–26 бер. 2015 року). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 355 с.
Аннотация: Розробка технології вафельних виробів, збагачених біологічно активними речовинами, дозволить регулювати якість асортименту продуктів функціонального призначення, що сприятиме поліпшенню здоров'я населення України.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816
ISBN: 978-966-184-198-6
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези ПУЕТ 2015 Шелудько, Неборак.docx22,25 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь