Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3817

Название: Зниження енергетичної цінності маффінів
Авторы: Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
Ключевые слова: Маффіни
енергетична цінність
Дата публикации: Ноя-2014
Издатель: ПУЕТ, Полтава
Библиографическое описание: Збірник матеріалів Міжнародної науково-практична конференції " Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
Аннотация: Одним із перспективних напрямів зниження енергетичної цінності маффінів є заміна частини висококалорійних продуктів на овочеве пюре.
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3817
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Тези Шелудько, Ряшко в ПУЕТ 20-21 листопада 2014 р.docx26,19 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь