Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846
|
Название: | ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ |
Другие названия: | The legumes in the pastry technology |
Авторы: | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби зернобобові культури |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка |
Библиографическое описание: | ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ ПЕТРА ВАСИЛЕНКА “Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв” |
Серия/номер: | Технічні науки;131 |
Аннотация: | У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|