Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849
|
Название: | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів |
Авторы: | Олійник, Наталія Вікторівна Холод, Т. А. |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби рослинна сировина гарбузові вичавки кекси |
Дата публикации: | 2014 |
Библиографическое описание: | Збірник наукових статей магістрів, факультету харчових технологій, готельно-ресторанного и туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 38-43 |
Аннотация: | Метою статті є дослідження та обгрунтування впливу порошку із гарбузових вичавок у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності, виходу готових виробів та покращення структурно-механічних властивостей |
URI: | http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ННІДО ТХВРГ)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|