Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Статті (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849

Название: Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Холод, Т. А.
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
рослинна сировина
гарбузові вичавки
кекси
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Збірник наукових статей магістрів, факультету харчових технологій, готельно-ресторанного и туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 38-43
Аннотация: Метою статті є дослідження та обгрунтування впливу порошку із гарбузових вичавок у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності, виходу готових виробів та покращення структурно-механічних властивостей
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849
Располагается в коллекциях:Статті (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.pdf429,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь