Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Навчально-науковий інститут денної освіти >
Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства >
Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3851

Название: Використання екструзії в хлібопекарній промисловості
Авторы: Олійник, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: Екструзія, хлібопекарство, матриці
Дата публикации: 2004
Библиографическое описание: Проблеми техніки і технології харчових виробництв (матеріали міжвузівської науково-практичної конференції), Полтава, РВВ ПУСКУ, 2004.- С. 116-117
URI: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3851
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій (ННІДО ТХВРГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3.pdf204,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь